Ramonda
Reserve

Rezervare acum

Ramonda

Rezervare

Sosire: Dolazak
Plecare: Odlazak
Adulți:
copii:

E timpul să te bucuri

Ekonomik, Galeri, Confort, Deluxe, Studio Deluxe, Premium Deluxe

Camerele plăcute, confortabile și luminoase, dotate conform celor mai înalte standarde, vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacanță perfectă. Interiorul modern conceput, mobilierul în spiritul mediului natural, mirosul și căldura lemnului, vederile frumoase ... Vacanța visată poate începe!

Rezervare acum

Apartamente Studio / Camere de Familie

În apartamente confortabile, luminoase și plăcute domină materialele naturale. Acestea sunt dotate cu bucătărie și toate detaliile necesare pentru o adevărată vacanță de familie.
(3 unități de cazare)

Rezervare acum

Apartamente Duplex

Apartamentele duplex unice, sunt ideale pentru vacanța de familie. Confortul excepțional, culorile calde, materialele naturale și designul elegant creează o atmosferă plăcută, unde liniștea este ușor de găsit.

(2 unități de cazare)

Rezervare acum

Apartament Superior

Apartamentul Superior este conceput pentru oaspeții noștri care doresc o experiență specială. Mobilat cu gust, cu o atenție deosebită la detalii, culori moderne cu iluminat de design și echipament de ultima generație, este proiectat pentru a crea o ambianță luxoasă și confortabilă de care vă veți bucura.
(1 unitate de cazare)

Rezervare acum

Apartament prezidențial

Apartamentul prezidențial reprezintă cea mai bună ofertă a hotelului Ramonda. Confortul excepţional al acestui apartament a fost creat pentru cei cu pretenții mai mari pentru vacanță. Bucurați-vă de o ambianță luxoasă, vederi spectaculoase și detalii alese cu atenție, concepute pentru o experiență de neuitat.
(1 unitate de cazare)

Rezervare acum