Ramonda
Reserve

Rezervisite odmah

Ramonda

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Vreme za uživanje

Ekonomik, Galerija, Deluks, Studio Deluks, Premium Deluks

Prijatne, komforne i svetle sobe, opremljene po najvišim standardima,  pružaju sve što vam je potrebno za savršen odmor.  Utonite u san kao na oblaku u našim jastucima od perja I paperja ili udobnim antialergijskim jastucima. Moderno dizajnirani  enterijeri,  nameštaj u duhu prirodnog okruženja, miris i toplina drveta, predivni pogled… Odmor o kojem ste sanjali može da počne!

Rezervisite odmah

Studio Apartmani / Porodične Sobe

U komfornim, svetlim i prijatnim apartmanima dominiraju prirodni materijali.  Opremljeni su kuhinjom sa svim detaljima potrebnim za  pravi porodični odmor. Prostrana terasa sa pogledom na otvoreni bazen, dečija soba, toilet i kupatilo…samo su neki od detalja koji upotpunjuju topli porodični osećaj.

Rezervisite odmah

Dupleks apartmani

Jedinstveni dupleks apartmani idealni su za porodični odmor.  Vrhunski komfor, tople boje, prirodni materijali i elegantan dizajn stvaraju prijatnu atmosferu u kojoj je lako pronaći mir.

Dupleks apartmani, sa prostranom terasom i direktim izlazom na otvoreni bazen, idealni su za porodični odmor.

Rezervisite odmah

Superior Apartman

Superior Apartman je kreiran za naše goste koji žele posebno iskustvo. Ukusno namešten, s posebnom pažnjom posvećenom detaljima, modernim bojama dizajnerskim osvjetljenjem i vrhunskom opremom, dizajniran je da stvori luksuzan, udoban ambijent u kojem ćete uživati.

Rezervisite odmah

Predsednički Apartman

Predsednički  apartman je najbolje što hotel Ramonda može da ponudi. Vrhunski komfor ovog apartmana storen je  za vas koji od odmora očekujete više.  Uživajte u luksuznom ambijentu, spektakularnim pogledima i pažljivo odabranim detaljima osmišljenim za vaš nezaboravan doživljaj.

Poseban ugođaj pružiće Vam hidromasažna kada kojom se ovaj apartman izdvaja.

Dizajniran da pored odmora, pruži i mogućnost održavanja manjih poslovnih sastanaka, predsednički apartman je savršen izbor za Vaša biznis putovanja.

Rezervisite odmah