Ramonda
Reserve

Rezervisite odmah

Left Right
  • Ramonda 0

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Biznis ponuda

Hotel Ramonda je idealno mesto za vaš team building ili poslovni događaj. Prijatan ambijent hotela, sve pogodnosti za organizaciju poslovnog skupa u inspirativnom prirodnom okruženju uz obilje raznolikih sadržaja ...biće to događaj koji se pamti.

Ostale ponude

Vikend paket

Vikend paket

Idealna prilika da se odvojite od svakodnevne gužve, stresa i gradske vreve. Provedite kvalitetno dane vikenda sa svojom porodicom u nedovoljno istraženom podnožju planine Rtanj. Na samo 2,5 sata lagane vožnje od Beograda, 3,5 sata od Novog Sada ili 1 sat od Niša, hotel Ramonda pružiće vam nezaboravne trenutke.

Saznajte više
Romantični paket

Romantični paket

Svaka zaljubljena duša sanja o tome da provede romantični period sa voljenim bićem, tamo gde će moći da uživa u pogledu, dugim šetnjama, predivnoj prirodi i jedinstvenom okruženju. Upravo za takve želje kreiran je hotel Ramonda, na padinama mistične planine Rtanj. 

Saznajte više
Porodični paket

Porodični paket

Idealna prilika za sve one koji radnim danima mogu da pobegnu od svakodnevne gužve, stresa i gradske vreve. Provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom radnim danima od ponedeljka do četvrtka u nedovoljno istraženom podnožju planine Rtanj.

Saznajte više