Ramonda
Reserve

Rezervisite odmah

Left Right
  • Ramonda 0

Rezervišite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Biznis ponuda

Hotel Ramonda je idealno mesto za vaš team building ili poslovni događaj. Prijatan ambijent hotela, sve pogodnosti za organizaciju poslovnog skupa u inspirativnom prirodnom okruženju uz obilje raznolikih sadržaja ...biće to događaj koji se pamti.

Ostale ponude

Vikend - Porodični paket

Vikend - Porodični paket

Idealna prilika da se odvojite od svakodnevne gužve, stresa i gradske vreve. Provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom u nedovoljno istraženom podnožju planine Rtanj. Na samo 2,5 sata lagane vožnje od Beograda, 3,5 sata od Novog Sada ili 1 sat od Niša, hotel Ramonda pružiće vam nezaboravne trenutke. Tokom vikenda, možete uživati u prelepo dizajniranim, moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama, velelepnom SPA centru sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, zdravom i ukusnom hranom i igraonicom za decu. Staze za šetnju, čist vazduh, energetska polja, učiniće vaše telo i vaš duh spremno za nove radne pobede.

Paket uključuje dva noćenje na bazi polupansiona za dve osobe (petak na subotu i subota na nedelju), 20% popusta na nedeljni branč, korišćenje spa centra sa 20% popusta na sve vrste masaža. Gostima se nudi mogućnost ranog dolaska već od 10h i odjave do 18h narednog dana u zavisnosti od zauzeća hotela, bez naplate. Dvoje dece do 10 godina GRATIS!!! Sve smeštajne jedinice su opremljene SMART televizorima, WI-FI i LAN internetom, ketlerima sa kafom i čajem, Nespreso aparatima sa kafom i bezalkoholnim mini barom koji su gostima na usluzi besplatno.

Saznajte više
Romantični paket

Romantični paket

Svaka zaljubljena duša sanja o tome da provede romantični period sa voljenim bićem, tamo gde će moći da uživa u pogledu, dugim šetnjama, predivnoj prirodi i jedinstvenom okruženju. Upravo za takve želje kreiran je hotel Ramonda, na padinama mistične planine Rtanj. Kada se spoje mistika Rtnja, mali butik hotel Ramonda i ljubav, dobijate uspomenu koja ostaje do kraja života.

Na samo 2,5 sata lagane vožnje od Beograda, 3,5 sata od Novog Sada ili 1 sat od Niša, hotel Ramonda pružiće vam nezaboravne romantične trenutke. Tokom vikenda, možete uživati u prelepo dizajniranim, moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama, velelepnom SPA centru sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, masaži za parove, zdravom i ukusnom hranom. Staze za šetnju, čist vazduh, energetska polja, učiniće vašu ljubav otpornu na sve izazove.

Saznajte više
Pešačka tura

Pešačka tura

Pešačenje obroncima Rtnja je iskustvo za pamćenje. Avantura je iza svakog ugla – u brojnim podzemnim izvorima, pećinama, i prirodnim fenomenima. Osvajanjem njegovih padina, otvaraju se u prelepi pogledi. Odatle legende koje se ispredaju o njegovom nastanku zvuče sasvim uverljivo. Uživajte u otkrivanju lekoviteg bilja, koje raste samo ovde i zakonom je zaštićeno.

Tradicionalno, 7.jula na dan Svetog Jovana, iz Sokobanje se organizovano kreće na Rtanj preko sela Vrmdže u takozvani biljober.  Zaljubljenici u prirodu i lekovite biljke ovu manifestaciju vide kao priliku da se okupe, druže i uživaju u svim blagodetima Rtnja.

Saznajte više