Ramonda
Reserve

Rezervisite odmah

Ramonda

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Specijalne ponude

Vikend - Porodični paket

Idealna prilika da se odvojite od svakodnevne gužve, stresa i gradske vreve. Provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom u nedovoljno istraženom podnožju planine Rtanj. Na samo 2,5 sata lagane vožnje od Beograda, 3,5 sata od Novog Sada ili 1 sat od Niša, hotel Ramonda pružiće vam nezaboravne trenutke. Tokom vikenda, možete uživati u prelepo dizajniranim, moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama, velelepnom SPA centru sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, zdravom i ukusnom hranom i igraonicom za decu. Staze za šetnju, čist vazduh, energetska polja, učiniće vaše telo i vaš duh spremno za nove radne pobede. Paket uključuje dva noćenje na bazi polupansiona za dve osobe (petak na subotu i subota na nedelju), 20% popusta na nedeljni branč, korišćenje spa centra sa 20% popusta na sve vrste masaža. Gostima se nudi mogućnost ranog dolaska već od 10h i odjave do 18h narednog dana u zavisnosti od zauzeća hotela, bez naplate. Dvoje dece do 10 godina GRATIS!!! Sve smeštajne jedinice su opremljene SMART televizorima, WI-FI i LAN internetom, ketlerima sa kafom i čajem, Nespreso aparatima sa kafom i bezalkoholnim mini barom koji su gostima na usluzi besplatno.
01.04.2020.-31.12.2020.
Cena od 20 400 RSD
Rezervišite

Romantični paket

Svaka zaljubljena duša sanja o tome da provede romantični period sa voljenim bićem, tamo gde će moći da uživa u pogledu, dugim šetnjama, predivnoj prirodi i jedinstvenom okruženju. Upravo za takve želje kreiran je hotel Ramonda, na padinama mistične planine Rtanj. Kada se spoje mistika Rtnja, mali butik hotel Ramonda i ljubav, dobijate uspomenu koja ostaje do kraja života. Na samo 2,5 sata lagane vožnje od Beograda, 3,5 sata od Novog Sada ili 1 sat od Niša, hotel Ramonda pružiće vam nezaboravne romantične trenutke. Tokom vikenda, možete uživati u prelepo dizajniranim, moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama, velelepnom SPA centru sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, masaži za parove, zdravom i ukusnom hranom. Staze za šetnju, čist vazduh, energetska polja, učiniće vašu ljubav otpornu na sve izazove. Paket uključuje noćenje za dve osobe, doručak u krevetu, penušavo vino La contesa u sobi, korpu voća, duo relax masažu od 30 minuta, korišćenje spa centra, mogućnost ranog dolaska već od 10h i odjave do 18h narednog dana u zavisnosti od zauzeća hotela. Sve smeštajne jedinice su opremljene SMART televizorima, WI-FI i LAN internetom, ketlerima sa kafom i čajem, Nesspreso aparatima sa kafom i bezalkoholnim mini barom koji su gostima na usluzi besplatno.
01.04.2020.-31.12.2020.
Cena od 14 900 RSD
Rezervišite

Pešačka tura

Pešačenje obroncima Rtnja je iskustvo za pamćenje. Avantura je iza svakog ugla – u brojnim podzemnim izvorima, pećinama, i prirodnim fenomenima. Osvajanjem njegovih padina, otvaraju se u prelepi pogledi. Odatle legende koje se ispredaju o njegovom nastanku zvuče sasvim uverljivo. Uživajte u otkrivanju lekoviteg bilja, koje raste samo ovde i zakonom je zaštićeno.

Tradicionalno, 7.jula na dan Svetog Jovana, iz Sokobanje se organizovano kreće na Rtanj preko sela Vrmdže u takozvani biljober.  Zaljubljenici u prirodu i lekovite biljke ovu manifestaciju vide kao priliku da se okupe, druže i uživaju u svim blagodetima Rtnja.

01.07.2019.-31.12.2020.
Cena od po upitu
Rezervišite