Ramonda
Reserve

Rezervisite odmah

Ramonda

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Nezaboravni ukusi

U prijatnom ambijentu našeg komplesa prostire se A La Carte restoran, pansionski restoran i lounge bar sa prostranim sunčanim terasma, gde možete uživati u ukusnim zalogajima. Služe se klasici tradicionalne kuhinje servirani na jedinstven i moderan način uz dobra vina, kao i jela za goste sa posebnim režimom ishrane. Posebnu ponudu čine organska jela od najboljih lokalnih sastojaka.  U sklopu restorana nalaze se udobni sedeći delovi pored kamina. Galerija lounge bara pruža mogućnost održavanja manjih skupova kapaciteta do 50 sedećih mesta, dok velika banket sala može ugostiti do 150 osoba.

 Uživajte u prijatnoj atmosferi Lobby bara tokom predaha od dnevnih aktivnosti.  Toplina enterijera, mala biblioteka za goste, prijatni razgovori uz čašu vina... izuzetno iskustvo u svakom pogledu.

Barovi na otvorenom i zatvorenom bazenu imaju odličnu selekciju pića tako da možete uživati u svom omiljenom koktelu ne napuštajući bazen.

Restoran 464
Restoran 60
Restoran 59
Restoran 61
Restoran
Left
Right
 • Ramonda 0

  Obaveštenje

  Prioritet hotela Ramonda je zdravlje naših gostiju i zaposlenih. Hotel se pridržava svih mera u skladu sa odredbama Vlade RS i kriznog štaba Opštine Boljevac a sve u cilju suzbijanja COVID-19.
  Ramonda
 • Ramonda 1

  A la carte restoran

  Radno vreme A la carte restorana hotela Ramonda u periodu 12:00 - 17:00 i 21:00 - 23:00
  Ramonda
 • Ramonda 2

  Poslastica dana

  Uživajte u našim poslasticama na sunčanoj terasi restorana
  Ramonda