Ramonda
Reserve

Rezervisite odmah

Ramonda

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Nezaboravni ukusi

A la carte restoran

A la carte restoran – svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio prijatno iskustvo za goste. Atmosfera je elegantna, a osoblje ljubazno i predusetljivo. Jelovnik nudi pažljivo odabrane specijalitete, prilagođene različitim ukusima i preferencijama. Sveži proizvodi iz lokalne poljoprivredne zadruge "Darovi Rtnja" naglašavaju autentičnost i posebnost ovog kraja.

Saznajte više

Pansionski restoran

Pansionski restoran - svaki dan započinje ukusnim doručkom koji gostima pruža energiju za ceo dan. Miris svežih peciva i kafe širi se prostorom i ulepšava jutra uz pozitivnu energiju Rtnja. U toplom i srdačnom ambijentu, osoblje restorana uvek je spremno dočekati goste s osmehom i ljubaznošću. Svakog dan, naši dragi gosti imaju priliku da uživaju u sva tri obroka koje nudi naš pansionski restoran.

Saznajte više

Lounge bar

Lounge bar – mesto u kome se stvara opuštena atmosfera u kojoj gosti mogu uživati u laganim zalogajima i osvežavajućim napicima. Uz veseli ambijent i prijateljsko osoblje, gosti se osećaju kao kod kuće dok biraju između raznovrsnih laganih obroka koji su im na raspolaganju.

Saznajte više

Cigar lounge

Cigar lounge –mesto koje odiše opuštajućom atmosferom, stvarajući savršeni ambijent za ljubitelje dobre cigare. Udobne fotelje i sofisticirani dekor pružaju intimno okruženje za opuštanje i uživanje u najfinijim cigarama.

Saznajte više