Ramonda
Reserve

Rezervisite odmah

Left Right
  • Ramonda 0

    Među oblacima i legendama

  • Ramonda 1

    MISTERIOZNA LEPOTICA PIRAMIDALNOG OBLIKA

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

MISTERIOZNA LEPOTICA PIRAMIDALNOG OBLIKA

„Nijedna planina i nijedan planinski vrh u Srbiji ne čine toliko dubok utisak na promatrača kao Rtanj sa Šiljkom. U njemu su združeni mirnoća, veličina i simetrija... Dižući se veličanstveno izolovan, on vlada okolinom i izgleda kao vođa i znamenje okoline. Ima u njemu individualnog i imponujućeg, kao u velikim ličnostima”

Jovan Cvijić

Prirodno  dobro  Specijalni  rezervat  „Rtanj“  je zaštićeno područje međunarodnog i nacionalnog, izuzetnog značaja prve kategorije. Opevan u pesmama kao sedište srpskih bogova, Rtanj, čija precizna piramidalna geometrija, matematika zlatnog preseka, nestvarna priroda, pojačan elektromagnetizam, istančane frekvencije, samoniklo lekovito endemsko bilje i zdrava energetska zračenja intrigiraju svet, okružen je aurom mistike.

Bilo da tragate za ostacima drevnih civilizacija, blagom koje se po predanju nalazi na ovim prostorima, vanzemaljcima za koje neki veruju da posećuju upravo Rtanj, energetskim poljima koja isceljuju ili samo za okrepljujućim odmorom koji puni životnom energijom, hotel Ramonda je tu da vam pruži nezaboravan doživljaj, ispuni sva vaša očekivanja... i više od toga. 

Dobro došli!

O rtnju 37
O rtnju 38
O rtnju 39
O rtnju
Galerija fotografija RTANJ

Aktivnosti

Uspon na Rtanj

Uspon na Rtanj

U saradnji sa Turističkom organizacijom Boljevac i Planinarskim klubom Šiljak organizuju se uspon na Rtanj, obilasci turističkih lokaliteta, kulturno istorijskih sadržaja i prirodnih bogatstava.

Saznajte više
Naselje Rtanj

Naselje Rtanj

Šetnja i upoznavanje sa nasleđem naselja Rtanj u kojem se nalazi hotel.  Upoznavanje sa ružičnjakom porodice Minh, koja je osnovala naselje.  Poseta "Vrelu" lokalitetu sa dokazanim pozitivnim magnetnim zračenjem koje blagotvorno utiče na organizam.

Saznajte više
Feliks Romulijana

Feliks Romulijana

Na vaš zahtev možemo organizovati individualne ili grupne posete arheološkom lokalitetu Feliks Romulijana. 

Za više informacija obratite se ljubaznom osoblju hotela Ramonda.

Saznajte više
test

test

testtesttesttest

Saznajte više