Ramonda
Reserve

Rezervisite odmah

Ramonda

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Ambijent za opuštanje

Bazeni i veštačko jezerce

Najveće bogatstvo ovog kraja nije blago o kojem govore legende već voda iz srca planine koja dolazi do nas. Iskonska težnja da se kroz taj element od koga smo sazdani spojimo sa netaknutom prirodom čini boravak u Wellness & SPA  okrepljujućim iskustvom nakon kojeg vas prožima osećaj spokojstva a sve je jednostavnije i bliži ste sebi i svojoj prirodi. Prepustite se posebnom iskustvu plivanja u malom veštačkom jezercetu u kojem se voda prečišćava prirodnim putem bez hemije, samo uz pomoć specijalnih biljaka. Tokom hladnih dana našim gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen sa panoramskim prozorima.

Bazeni i veštačko jezerce - Prepustite se posebnom iskustvu plivanja u veštačkom jezercetu u  kojem se voda prečišćava prirodnim putem bez hemije, samo uz pomoć specijalnih biljaka.  Pored jezerceta možete se opustiti i u spoljašnjem bazenu hotela Ramonda koji sadrži i bazen  za decu. Tokom hladnih dana našim gostima su na raspolaganju zatvoreni bazen sa  panoramskim prozorima sa jednim bazenom koji sadrži različite vodene atrakcije za uživanje,  dok je za one koji vole plivanje na raspolaganju poluolimpijski bazen. Za one koji žele da se  osete avanturistično tokom hladnih dana na raspolaganju je bazen za isplivavanje koji je  pretežno na otvorenom, a voda u njemu je topla.

Saznajte više

Hidromasaže kade

U hidromasažnim kadama stapaju se elementi vode i masaže, stvarajući  harmoniju između nežnosti i revitalizacije. Kada se opustimo u vodi temperature do 35  stepeni osećamo kako se svaki mišić našeg tela opušta pod milovanjem milion mehurića. Kao  neizostavni vid relaksacije i potpunog uživanja u pogled na prirodu tokom toplih dana i  hladnih zima gostima su na raspolaganju dve hidromasažne kade u sklopu zatvorenog dela Wellness&SPA centra.

Saznajte više

Kneipp staza

Kneipp staza je kao šetnja kroz čarobnu oazu prirode koja pored zanimljivog  izgleda nudi i terapeutska svojstva. Polja su naizmenično raspoređena po principu toplo  hladno. Temperatura hladne vode je između 15 i 20 stepeni, dok se temperature u toplim  koritima kreću na oko 40 stepeni. Cilj hodanja je stimulacija refleksne zone na stopalima,  stimulacija mikro i makro cirkulacije, jačanje imuniteta i ojačanje oslabljenih mišića nogu. .

Saznajte više

Romantična soba

Romantična soba – mesto na kome se u potpunoj privatnosti opuštate uz svog partnera.

Saznajte više

Tretmani

U oazi mira, svaki tretman postaje ritual obnove, oslobađajući nas napetosti i vraćajući nam balans tela, uma i duha

Saznajte više

Saune

U ovom čarobnom prostoru, toplota obavija naša tela, prodirući duboko u mišiće  i kosti, dok nas podstiče na potpuno opuštanje i regeneraciju. Sauna nije samo prostor za  zagrevanje tela, ona je mesto gde se obnavlja duh, gde se susreću mir i tišina, stvarajući  harmoniju između uma, tela i duše. Gostima su na raspolaganju dve vrste sauna. Finska  sauna, sa svojom suvom toplotom, pruža intenzivno iskustvo znojenja koje pomaže u  detoksikaciji tela i poboljšanju cirkulacije krvi, dok nas Bio sauna, sa dodatkom vlage i  mirisnih aroma eteričnih ulja, vodi na putovanje dublje relaksacije i revitalizacije. Bio  sauna, za razliku od Finske saune, nudi blagotvorni spoj toplote i vlažnosti, koji umiruje  um i osvežava telo, poboljšavajući našu otpornost na stres i negujući našu kožu.

Saznajte više

Fitnes

U okviru hotela Ramonda nalazi se savremeni Fitnes centar opremljen spravama za vežbanje. Našim gostima su na raspolaganju traka za trčanje, suvo veslo, bicikl, garniture sa bućicama. Ostanite u dobroj formi i dosledni svom režimu vežbanja i na odmoru.

Saznajte više

Parna kupatila

Parno kupatilo predstavlja oazu opuštanja i revitalizacije, mesto gde se  tela i duše oslobađaju svakodnevnog tereta. U parnom kupatilu, svaki deo tela oseća  blagotvorno dejstvo toplote, koja nežno prodire u kožu, opuštajući mišiće i oslobađajući  nas napetosti. Osim fizičkog opuštanja, parno kupatilo podstiče čišćenje i detoksikaciju  tela, dok nas istovremeno okružuje osećajem svežine i pročišćenosti. Mirisi eteričnih ulja  opijaju, tihi zvukovi vode opuštaju, dok meka svetlost stvara atmosferu tišine i spokoja.

Saznajte više

Masaže

Osetite kako svaki pokret masaže otklanja stres i umor, kako se napetost topi  pod pritiskom iskusnih prstiju. Masaža postaje kutak za opuštanje, obnavljajući vašu vitalnost i podsećajući vas na važnost brige o sebi. Gostima su na raspolaganju 3 tipa masaže u trajanju od 30, 60 i 90 minuta.

Saznajte više