Ramonda
Reserve

Rezervisite odmah

Ramonda

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Bioskop

Bioskop je mesto gde se stvarnost susreće sa snovima. Ulazak u tamnu dvoranu predstavlja korak ka svetu čuda i avantura. Ramonda bioskop nastoji da zadovolji raznolike ukuse svoje publike, nudeći svežu i raznoliku ponudu filmova koja će privući kako ljubitelje akcije i avanture, tako i one koji više vole komedije ili naučnu fantastiku. Uz redovno ažuriranje repertoara, osiguravamo da posetioci uvek mogu da uživaju u najnovijim i najzanimljivijim filmskim ostvarenjima. A za najmlađe tu je i repertoar crtanih filmova koji se prikazuje tokom popodneva.

Pored filmskog repertoara, bioskop je savršeno mesto za organizovanje manjih skupova i sastanaka do 30 osoba čije neformalno i drugačije okruženje može doprineti podsticaju i rađanju novih ideja.

Saznajte više

Igraonica

Igraonica je mesto gde se deca mogu prepustiti svojoj mašti i igri, stvarajući nezaboravne trenutke zabave i prijateljstva. Svaka igraonica predstavlja pravi raj za mališane, puna boja, igračaka i veselih zvukova. Tu se deca mogu penjati, skakati, crtati ili se jednostavno opustiti uz omiljenu igru. Bilo da je toplo ili hladno ovaj kutak ostaviće pozitivno iskustvo na decu uz igru na otvorenom ili pogled kroz prostrane panele na prirodu i sneg. Roditelji mogu uživati u bezbrižnom vremenu dok se deca druže i u kreativnim radionicama zajedno sa animatorima uče i razvijaju se kroz igru.

Saznajte više

Bilijar, stoni tenis i stoni fudbal

Bilijar je prava igračka za odrasle, kombinacija preciznosti, taktike i zabave. Svaki potez zahteva koncentraciju i veštinu, dok kugle širom stola prate ritam vaših pokreta. Odvojeni ambijent prilagođen svim igračima upotpuniće osećaj zabave dok sa porodicom i prijateljima razmenjujete nezaboravne trenutke.
Stoni tenis je brza i uzbudljiva igra koja spaja veštinu, reflekse i taktičko razmišljanje. Bez obzira da li ste profesionalac ili rekreativac, svaka partija stonog tenisa je prilika za uživanje u zabavnoj i izazovnoj igri, koja često rezultira smehom i nezaboravnim trenucima sa prijateljima i porodicom.
Stoni fudbal je dinamična igra koja okuplja ljude svih uzrasta u uzbuđenju i takmičenju. Svaki igrač stoji pred svojim delom terena, spreman da pokaže svoje veštine i taktičko razmišljanje dok se bori za gol.

Saznajte više